Hoe het allemaal begon

De winkel in Jellum wordt gerund door Sietse de Vries. Op dezelfde plek zat eerder de fietsenwinkel van de familie Dijkstra. Sietse groeide op in het nabijgelegen Wytgaard en vond na zijn middelbare school werk als fietsverkoper. Zo werkte hij voor Halfords en Bike-World. In de jaren dat hij niet in de fietsenbranche zat ontwierp en bouwde hij voor zichzelf en voor klanten ligfietsen. Tot voor kort werkte hij als mobiele fietsenmaker onder de FietsNED formule. Dagelijks was hij onderweg om fietsers met pech te helpen. Ook verzorgde hij vanuit zijn bus onderhoud en reparaties bij mensen aan huis of op het werk. En dat waren niet alleen de normale fietsen maar ook elektrische modellen en bijvoorbeeld scootmobielen en rollators. Een boeiende en leerzame periode. Deze praktijkervaring heeft hij slim aangevuld met verschillende vakdiploma’s, uitgegeven door Innovam.

Sietse de Vries

Eigentijdse winkel voor dagelijks fietsplezier

Via een vaste klant, Froukje Dijkstra, kreeg Sietse de kans om het huidige pand aan de Hegedyk in Jellum te huren en er opnieuw een fietsenwinkel met eigen werkplaats in te vestigen. Een gouden kans die hij een gezonde dosis ondernemerschap heeft opgepakt. Na een grondige verbouwing is de winkel op 1 maart 2022 geopend voor klanten. Met de haal- en brengservice voor onderhoud en reparaties aan fietsen blijft Sietse nog een beetje mobiel, de reparaties worden echter wel allemaal in Jellum uitgevoerd. De winkel richt zich vooral op degelijke fietsen voor dagelijks gebruik. Bij voorkeur betaalbaar en uit voorraad leverbaar. Een goede sortering onderdelen en accessoires maakt het tot een ‘one stop shop’ voor iedereen die van fietsen houdt.

Bezoek onze fietsenwinkel in Jellum

De winkel en de werkplaats zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend. Op de zaterdag staan we van 10:00 tot 17:00 tot je beschikking. Op afspraak is er bovendien veel mogelijk. Als dat voor jou handig is komen we naar je toe. Bel of app voor de actuele voorraad fietsen of een afspraak voor onderhoud en reparaties 06 519 214 53.

Fietsservice de Vries in het kort:

  • Ruim twintig jaar ervaring
  • Uitgekiende collectie tegen een vriendelijke prijs
  • Gratis haal- en brengservice voor onderhoud en reparaties
  • Ruime winkel, volop parkeergelegenheid
  • Speeltuin voor kinderen naast de deur
  • Fietsen vanaf 699 euro | E-bikes vanaf 1349 euro
  • Persoonlijke service, geen lange wachttijden
  • De beste koffie van Jellum!

Vertrouwd op weg met de service van Sietse

Fietsservice de Vries is een eigentijdse fietswinkel met showroom en werkplaats bij jou in de buurt. Zo profiteer je van persoonlijke service bij aanschaf, onderhoud of reparatie. Bij ons in de winkel staat een uitgekiende collectie fietsen klaar voor dagelijks gebruik. We nemen de tijd voor onze klanten en helpen jong en oud graag (weer) op weg met extra veel fietsplezier.