Prijsbewuste merkenmix voor nieuwe fietsen

In onze winkel in Jellum hebben we altijd een mooie selectie nieuwe fietsen staan die snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Naast de vertrouwde normale fietsen leveren we natuurlijk veel elektrische fietsen, fietsen met extra lage instap, hippe transportfietsen en bakfietsen (ook elektrisch) voor ‘speciaal’ transport. Op deze pagina kun je alvast kennismaken met de belangrijkste merken die we verkopen. Je hebt bij ons al een stevige fiets vanaf 699 euro. E-bikes zijn er vanaf 1349 euro.

ELECTRIC

Beste koop

best getest

Duurzaam

5 jaar garantie

Advanced, de beste koop en beste geteste e-bike

Ben je op zoek naar de ultieme e-bike-ervaring? Dan hoef je niet verder te kijken. De e-bike van Advanced is niet zomaar een elektrische fiets; hij is uitgeroepen tot de beste in zijn klasse en de beste koop! Elk exemplaar is met zorg handgemaakt en voorzien van hoogwaardige componenten, wat resulteert in een ongeëvenaarde kwaliteit die altijd voorop staat. 

En als kers op de taart, bieden we een garantie van maar liefst 30 jaar op het frame en 4 jaar op de accu, wat getuigt van de onovertroffen Duitse bouwkwaliteit waarop je kunt vertrouwen. Onze fietsen worden op een duurzame manier geproduceerd, wat garant staat voor niet alleen hoge kwaliteit, maar ook topprestaties.

Elektrisch

Nederlands

Stevig

sociaal

vakmanschap

BSP, voor als je altijd onderweg bent

We onderscheiden ons in Nederland door ons unieke fietsgebruik. Elke dag trotseren we weer stoepranden, tegenwind en regen, terwijl we naar werk of school fietsen. BSP begrijpt onze behoeften en ontwerpt fietsen die hier perfect op aansluiten. Met stevige spatbordstangen, dikke spaken en een comfortabele zithouding, zijn BSP fietsen speciaal afgestemd op de Nederlandse omstandigheden. 

De fietsen van BSP worden volledig geassembleerd in Nederland, in samenwerking met participatiebedrijven. Dit zorgt niet alleen voor vakmanschap, maar biedt ook kansen aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door te kiezen voor een BSP fiets draag je niet alleen bij aan een sociale arbeidsmarkt, maar geniet je ook van een stukje vakmanschap dat elders zeldzaam is geworden.

ELECTRIC

BREEZE

URBAN

YOUNG

CARGO

DYNAMIC

MOEDERFIETS

RETRO

LAGE INSTAP

BEDRIJFSFIETS

Burgers - mooi met retro design.

Het Friese Burgers staat voor trendy fietsen met een lange historie. Het merk verkoopt een zeer breed aanbod in verschillende prijsklassen. Zo is er zeker een Burgers fiets die bij jou past. De uitstraling is klassiek maar da’s juist weer helemaal hip. De prijs-kwaliteitsverhouding is bovendien dik in orde bij dit merk.

bekroond

bakfiets

elektrisch

veilig

leuk

Keewee, de bekroonde elektrische bakfiets

Keewee, de bekroonde elektrische bakfiets, staat nu voor je klaar bij Fietsservice De Vries en is nog beter dan ooit voor jouw revolutionaire rijervaring! Met Keewee wordt de definitie van een bakfiets heruitgevonden. Waarom twee ramen als je er vier kunt hebben? Meer zicht, zowel binnen als buiten de bakfiets, biedt een veiligere en leukere rijervaring. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de rit nog aangenamer met het meegeleverde zonnescherm, perfect voor zonnige zomerdagen. Kies voor Keewee en ervaar het verschil.

ELECTRIC

vouwfiets

lichtgewicht

compact

duurzaam

Lacros - elektrische vouwfiets, gelijk aan volwaardige fiets

Waarom kiezen voor een Lacros elektrische vouwfiets? Simpelweg omdat ze compact, lichtgewicht en duurzaam zijn, zonder concessies te doen aan kracht. Deze fietsen rijden als volwaardige elektrische exemplaren, zelfs op steile hellingen. Lacros onderscheidt zich door innovatie en kwaliteit.

 

Ze gebruiken de nieuwste technologieën en A-kwaliteit onderdelen bij het ontwerp en de productie. Daarbij bieden Lacros elektrische vouwfietsen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dus waarom kiezen voor iets anders? Lacros combineert innovatie, kwaliteit, uitstekende service en een goede prijs, alles in één.

E-LINE

CITYLINE

TOURLINE

SPORTSLINE

TRADITIONLINE

Pointer - kwaliteit sinds 1983.

Pointer is een merk om trots op te zijn, het komt namelijk gewoon uit Friesland. Ze staan bekend om hun eerlijke degelijke modellen waar je probleemloos jarenlang op kunt fietsen. In onze winkel kun je kennismaken met de meest gevraagde modellen. Standaard fietsen én e-bikes. Proefrijden, dat kan in alle rust bij ons voor de deur.

AVEIRO

E-Relax PRO

EVORA

ZUIDWESTER

Trenergy - Powers your drive.

Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn zij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen. De e-bikes verkopen zij alleen via de vakhandel; fietsenwinkels met een werkplaats waar de fietsenmaker een echte fietsspecialist is, ook op het gebied van elektrische fietsen. Naast het ontwikkelen van nieuwe e-bikes steken we veel tijd in het ondersteunen van ze Trenergy dealers, een uitmuntende service waarmee de dealer je weer snel op weg kan helpen als de fiets voor onderhoud in de werkplaats staat.

ELECTRIC

COMFORT

ADVENTURE

URBAN

SPORT

QWIC - Innovatief, modern design en de beste componenten.

QWIC smeden e-bikes met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. QWIC maakt gebruik van moderne designelementen en de laatste innovaties uit de elektrische auto-industrie. Dit noemen zij ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’.

Enkel de beste toeleveranciers complementeren QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

Easy Rider driewielfiets

Fun2Go duofiets

OPair rolstoelfiets

Van Raam - aangepaste fietsen.

Dit merk zorgt er voor dat je letterlijk met beide benen op de grond kunt blijven staan. De fietsen kenmerken zich bovendien door de ergonomische zithouding en de meer voorwaarde trapbeweging. Als extra is elektrische ondersteuning leverbaar. Het merk levert ook driewielers voor mensen met beperkingen.

ELECTRIC

grote actieradius

fluisterstil

best getest!

comfortabel

Vyber, betaalbare topkwaliteit

In 2018 bracht Vyber zijn allereerste elektrische fiets op de markt met een ambitie die een nieuwe koers wilde varen: laten zien dat het anders kan. Vyber, een samenvoeging van “vibratie” en “opwinding,” belichaamt dit streven. Vyber toont aan dat topkwaliteit betaalbaar is, zonder consequenties te doen op kwaliteit.

 

Een Vyber e-bike betekent vooruitgang, want elke beslissing die binnen Vyber wordt genomen, heeft als doel het eindproduct nog beter te maken voor degenen die er uiteindelijk gebruik van maken. Dat is de reden waarom alle e-bikes van Vyber zijn uitgerust met een krachtige en geruisloze motor, en stuk voor stuk voorzien zijn van een krachtige batterij.