Prijsbewuste merkenmix voor nieuwe fietsen

In onze winkel in Jellum hebben we altijd een mooie selectie nieuwe fietsen staan die snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Naast de vertrouwde normale fietsen leveren we natuurlijk veel elektrische fietsen, fietsen met extra lage instap, hippe transportfietsen en bakfietsen (ook elektrisch) voor ‘speciaal’ transport. Op deze pagina kun je alvast kennismaken met de belangrijkste merken die we verkopen. Je hebt bij ons al een stevige fiets vanaf 699 euro. E-bikes zijn er vanaf 1349 euro.

E-LINE

CITYLINE

TOURLINE

SPORTSLINE

TRADITIONLINE

Pointer - kwaliteit sinds 1983.

Pointer is een merk om trots op te zijn, het komt namelijk gewoon uit Friesland. Ze staan bekend om hun eerlijke degelijke modellen waar je probleemloos jarenlang op kunt fietsen. In onze winkel kun je kennismaken met de meest gevraagde modellen. Standaard fietsen én e-bikes. Proefrijden, dat kan in alle rust bij ons voor de deur.

AVEIRO

E-Relax PRO

EVORA

ZUIDWESTER

Trenergy - Powers your drive.

Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn zij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen. De e-bikes verkopen zij alleen via de vakhandel; fietsenwinkels met een werkplaats waar de fietsenmaker een echte fietsspecialist is, ook op het gebied van elektrische fietsen. Naast het ontwikkelen van nieuwe e-bikes steken we veel tijd in het ondersteunen van ze Trenergy dealers, een uitmuntende service waarmee de dealer je weer snel op weg kan helpen als de fiets voor onderhoud in de werkplaats staat.

ELECTRIC

BREEZE

URBAN

YOUNG

CARGO

DYNAMIC

MOEDERFIETS

RETRO

LAGE INSTAP

BEDRIJFSFIETS

Burgers - mooi met retro design.

Het Friese Burgers staat voor trendy fietsen met een lange historie. Het merk verkoopt een zeer breed aanbod in verschillende prijsklassen. Zo is er zeker een Burgers fiets die bij jou past. De uitstraling is klassiek maar da’s juist weer helemaal hip. De prijs-kwaliteitsverhouding is bovendien dik in orde bij dit merk.

ELECTRIC

COMFORT

ADVENTURE

URBAN

SPORT

QWIC - Innovatief, modern design en de beste componenten.

QWIC smeden e-bikes met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. QWIC maakt gebruik van moderne designelementen en de laatste innovaties uit de elektrische auto-industrie. Dit noemen zij ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’.

Enkel de beste toeleveranciers complementeren QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

Easy Rider driewielfiets

Fun2Go duofiets

OPair rolstoelfiets

Van Raam - aangepaste fietsen.

Dit merk zorgt er voor dat je letterlijk met beide benen op de grond kunt blijven staan. De fietsen kenmerken zich bovendien door de ergonomische zithouding en de meer voorwaarde trapbeweging. Als extra is elektrische ondersteuning leverbaar. Het merk levert ook driewielers voor mensen met beperkingen.