Een nieuwe fiets is betaalbaarder dan je denkt

Bij Fietsservice De Vries tref je een sterk aanbod nieuwe (elektrische) fietsen. Het accent ligt bij ons op dagelijks gebruik. Stap bij ons binnen voor de bekende stadsfietsen, moederfietsen, meer sportieve modellen of een flitsende kinderfiets. Voor elke leeftijd hebben wij een passende fiets! Fietsservice de Vries is dealer van bekende fietsmerken zoals Qwic, Burgers, Victoria, Trenergy, Pointer en Van Raam. Die laatste is gespecialiseerd in aangepaste fietsen. Via zogenaamde doorlevering is eigenlijk elk model en ieder merk via onze winkel leverbaar.

Jellum is het perfecte startpunt voor een proefrit op jouw nieuwe fiets. Zo weet je zeker of je het juiste model kiest en dat deze aan je verwachtingen voldoet. Zeker bij een dure elektrische fiets is dat eigenlijk een ‘must’, vraag ernaar in onze winkel. Heb je zelf nog een goede fiets, dan ruilen we die met plezier in voor een mooie korting op de nieuwe.

betaalbare nieuwe fiets kopen

Voordelige & betrouwbare e-bikes

Op zoek je eerste elektrische fiets of als vervanging van je huidige. Bij Fietsservice de Vries specialiseren we ons in betaalbare e-bikes voor dagelijks gebruik. We leveren elektrische fietsen van verschillende merken en in talloze uitvoeringen. Bijvoorbeeld e-bikes met Bosch middenmotor maar ook een betaalbare elektrische fiets met de motor in het voorwiel. Zoek je een elektrische bakfiets of een model met extra lage instap, zeker die hebben we ook. 

We zijn dealer van de merken Qwic, Burgers, Trenergy, Victoria, Van Raam  en Pointer. Via doorlevering kan het merk van jouw keuze vast ook geleverd worden tegen een scherpe prijs, vraag ernaar in onze winkel. Je koopt bij ons een elektrische fiets in de prijsklasse van 1900 tot 5.500 euro. We doen ons best de populairste modellen en maten uit voorraad te leveren, zo kun jij snel op pad met je nieuwe fiets.

Van Raam comfortfietsen

Buitenbeentje in ons assortiment is de Van Raam Balance lage instapfiets. Een speciale fiets met extra comfort en een ultra lage instap. Je kunt zittend op het zadel altijd met beide voeten op de grond. Dankzij het unieke frame kun je daarbij toch met een optimaal gestrekt been fietsen. Krachtige elektrische ondersteuning is tegen meerprijs leverbaar. Het grote voordeel van deze lage instapfiets is de ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de meer voorwaartse trapbeweging kun je de kracht van je benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager ligt, is het fietsen extra makkelijk en comfortabel. Vraag in onze winkel naar de verschillende accessoires en aanpassingsmogelijkheden.

 

Servicebeurt bij elke nieuwe fiets

Elke nieuwe fiets die we verkopen krijgt standaard een servicebeurt in het eerste jaar, dat is bij de prijs inbegrepen. De fiets wordt dan op een aantal vaste punten gecontroleerd en zo nodig stellen we de draaiende delen af. Denk aan de werking van de remmen, de softwareversie van de elektrische aandrijving, de spaakwielen en de versnellingen. Het is belangrijk dat deze servicebeurt met aandacht wordt uitgevoerd, door te kiezen voor een fysieke winkel bij jou in de buurt weet je zeker dat het op dit punt wel goed zit.

fiets onderhoud en reparatie